arrow-left-lightarrow-leftarrow-right-lightarrow-rightarrow-thin-left arrow-thin-right browser-search cup heart indicator laptop layers layout-4boxes layout-sideleft mail-heart mail map-pin mixer mouse nav paintbucket pencil-ruler phone picture play video
BL41

Denoism

Klant: Denoism

Case: Aandacht voor de opening van de nieuwe winkel

Categorie: Brand activation

Briefing

Denoism is een mannenwinkel en heren denim label. Mannen winkelen vaak samen met hun vrouw of vriendin. Voor de opening van de nieuwe winkel willen wij met een aansprekende activatie in de Rotterdamse straten zowel de mannen als de vrouwen interesseren voor dit unieke concept.

Oplossing

Met speciaal gekleurde denim blauwe bloemen zijn wij met BL41 brand ambassadors de straten op gegaan. Hierbij deelden wij bewust de bloemen uit aan stelletjes en gaven deze  specifiek aan de man. Mannen gaven het boeket intuïtief aan hun vrouw/vriendin, want elke vrouw is blij met bloemen. Hieronder onderstonden er liefdevolle momenten op straat mogelijk gemaakt door Denoism. Door het boeket online te delen met de #DenoismRotterdam kregen vijf stelletjes een diner voor twee in de nieuwe Denoism winkel.